Kögel poluprikolice

Kögel poluprikolice

Kögel Cargo poluprikolice

Sa ceradom

Kögel Cargo

Kögel FLexi use poluprikolice

Sa ceradom

Kögel FlexiUse

Kögel Light Plus poluprikolice

Sa ceradom

Kögel Light Plus

Kögel Mega poluprikolice

Sa ceradom

Kögel Mega

Kögel Cool poluprikolice

Sa sandukom

Kögel Cool

Kögel Box poluprikolice

Sa sandukom

Kögel Box

Kögel platforme

Platforme

Kögel platforme

Kögel Port poluprikolice

Kontejnerka

Kögel Port

Najviši standardi kvaliteta transportne tehnologije

Kögel poluprikolice

kogel logo

Kompanija SDT Group je ovlašćeni zastupnik, uvoznik, prodavac i serviser Kögel poluprikolica. Vlasnicima transportnih kompanija, ali i svima koji koriste kamione, kompanija SDT Group na teritoriji Srbije i Crne Gore nudi kompletan Kögelov asortiman: plato poluprikolice, hladnjače i takozvane kofer poluprikolice, kontejnerske i kiperske poluprikolice.

Servisni centar kompanije SDT Group je ovlašćeni servis KÖGEL programa sa prodajom originalnih rezervnih delova koji se nalazi na veoma atraktivnoj lokaciji za sve vozače kamiona i komercijalnih vozila (Sretenjska 4, Dobanovci), na raskrsnici važnih magistralnih puteva koji vode ka Novom Sadu, Beogradu, Zagrebu i Zapadnoj Srbiji.

Kögel Trailer

Proizvođač priključnih vozila sa tradicijom dugom 90 godina.

Kögel poluprikolice
Kögel Trailer

Kögel je jedan od vodećih evropskih proizvođača poluprikolica. Stručni inženjerski tim neprekidno razvija nova transportna rešenja i radi na tehničkim poboljšanjima svojih proizvoda.

Kögel prezentacija
Kögel - o kompaniji i proizvodima

Kögel je renomirana nemačka kompanija koja se bavi proizvodnjom i distribucijom poluprikolica za teretni transport. Sa sedištem u gradu Burtenbachu u Bavarskoj, Kögel je prepoznat kao lider u industriji teretnih poluprikolica širom Evrope. Kompanija ima dugu istoriju inovacija i visokih standarda kvaliteta, što je čini preferiranim izborom za transportne kompanije širom sveta.

Vlasnicima transportnih kompanija, ali i svima koji koriste kamione, kompanija SDT Group na teritoriji Srbije i Crne Gore nudi kompletan Kögelov asortiman: plato poluprikolice, hladnjače i takozvane kofer poluprikolice, kontejnerske i kiperske poluprikolice, niskonoseće prikolice i poluprikolice.

Kögel je osnovan 1934. godine i od tada se ističe po kvalitetu u proizvodnji teretnih poluprikolica. Kögel proizvodni asortiman obuhvata širok spektar poluprikolica, uključujući poluprikolice za kontejnere, hladnjače, šlepere za rasuti teret i specijalne namene. Sve Kögel poluprikolice se proizvode u skladu sa najvišim tehničkim standardima i bezbednosnim normama, nudeći pouzdanost i efikasnost u transportu robe.

Jedna od ključnih karakteristika Kögel poluprikolica je inovativna tehnologija koja omogućava optimizaciju performansi i smanjenje potrošnje goriva, što pomaže klijentima da ostvare bolju ekonomičnost u svom poslovanju. Pored toga, Kögel se takođe ističe po svojoj posvećenosti održivosti i ekološkim standardima, težeci da minimizira uticaj svojih proizvoda na životnu sredinu.

Servis Kögel poluprikolica i prodaja rezervnih delova

Kompanija SDT Group, ovlašćeni zastupnik, uvoznik, prodavac i serviser Kögel poluprikolica, pruža širok spektar usluga nakon prodaje, uključujući redovno održavanje, popravke i servisiranje poluprikolica, kao i distribuciju originalnih rezervnih delova. SDT Group omogućava svojim klijentima brzu i efikasnu podršku kako bi njihova vozila ostala u besprekornom stanju.

Kögel poluprikolice prodaja delovi servis

Naši serviseri su stručno obučeni i ovlašćeni da pružaju kvalitetne usluge održavanja i popravki za sve tipove Kögel poluprikolica. Naši tehničari poseduju specijalizovano znanje o Kögel proizvodima a servisna radionica je opremljena najmodernijim alatima i opremom kako bi svi servisni zahtevi bile efikasno rešeni. Bez obzira da li je potrebno redovno održavanje, popravka kvara ili zamena delova, garantujemo visok nivo stručnosti i pažnje prema Vašim vozilima. Možete očekivati visok nivo usluge, uključujući brze odgovore na servisne zahteve, pravovremenu dostupnost rezervnih delova i transparentnu komunikaciju o svim aspektima održavanja vozila.

Kroz svoju bogatu istoriju i posvećenost kvalitetu, Kögel je stekao poverenje mnogih transportnih kompanija i voznih parkova širom sveta. Njihov fokus na inovacijama, pouzdanosti i održivosti čini ih vodećim igračem u industriji teretnog transporta.