SDT Group doo

Vaš pouzdan partner u mobilnosti

SDT Group - Servis, Dijagnostika i Transport

SDT Group

Predstavljamo

SDT Group

SDT Group je renomirana kompanija specijalizovana za pružanje raznovrsnih usluga u sektoru trgovine, održavanja i iznajmljivanja komercijalnih vozila. Sa fokusom na autobuse, poluprikolice, rezervne delove, kao i održavanje i popravke komercijalnih vozila, SDT Group se ističe kao lider u ovoj industriji.

Nudimo širok spektar autobusa i poluprikolica, prilagođenih različitim potrebama i specifikacijama. Naša kompanija sarađuje direktno sa proizvođačima i na taj način obezbeđujemo najkvalitetnije proizvode za naše klijente. Takođe, nudimo i širok asortiman originalnih rezervnih delova za komercijalna vozila, osiguravajući pouzdanost, sigurnost i dugotrajnost.

Posedujemo moderno opremljen servisni centar i tim stručnih mehaničara i tehničara koji su specijalizovani za održavanje i popravke komercijalnih vozila. Vršimo sve vrste redovnih i vanrednih servisnih intervencija, dijagnostiku kvarova, kao i složenije popravke. Naše servisne usluge su pouzdane i efikasne.

Kvalitet i posvećenost

U SDT Group, posvećeni smo pružanju najvišeg nivoa kvaliteta u svim našim uslugama. Svaki detalj našeg poslovanja, od trgovine i održavanja do iznajmljivanja vozila, vođen je principom vrhunske usluge i zadovoljstva klijenata. Naš cilj je da obezbedimo da svaki klijent dobije optimalno rešenje koje odgovara njihovim potrebama i budžetu.

Inovacija i razvoj

SDT Group je uvek u korak sa najnovijim tehnologijama i trendovima u industriji komercijalnih vozila. Naša stručnost, iskustvo i posvećenost omogućavaju nam da budemo pouzdan partner u mobilnosti. Bez obzira da li je u pitanju nabavka, održavanje ili iznajmljivanje komercijalnih vozila, SDT Group je idealan izbor za vaše poslovne potrebe.

Vaš partner za sve potrebe vašeg vozila

Upoznajte
SDT Group

SDT Group je renomirana kompanija koja se ističe kao lider u oblasti trgovine motornim vozilima, rezervnim delovima, održavanjem i popravkom.