SDT Group doo

Vaš pouzdan partner u mobilnosti

SDT Group - servisne usluge

SDT Group servis

Predstavljamo

SDT Group servisne usluge

SDT Group je tržišni lider u održavanju komercijalnih vozila u garantnom i vangarantnom roku, pruža sve vrste servisiranja i farbarsko-limarskih radova i omogućava svojim klijentima logističku, tehničku i administrativnu podršku. SDT Group je istaknuta kompanija specijalizovana u pružanju vrhunskih servisnih usluga u transportnoj industriji.

SDT Group nudi sveobuhvatne usluge servisiranja za Solaris autobuse, uključujući redovne preglede, popravke, dijagnostiku i nabavku rezervnih delova.

SDT Group pruža stručne usluge servisiranja za Kogel proizvode, uključujući inspekciju šasije, popravke kočionih sistema, zamenu točkova i sve druge potrebne intervencije kako bi se osigurala optimalna funkcionalnost i bezbednost.

SDT Group pruža usluge redovnog servisiranja i popravki Fogmaker sistema, uključujući testiranje i zamenu komponenti, kako bi se garantovala maksimalna pouzdanost sistema zaštite od požara.

Kässbohrer, Rolfo i Lohr su takođe ključni brendovi u portfoliju SDT Group, čiji proizvodi zahtevaju stručnu podršku i servisiranje. SDT Group nudi sveobuhvatne usluge održavanja za vozila ovih brendova, uključujući redovne preglede, popravke, dijagnostiku kvarova i pravovremenu isporuku originalnih delova.

Kroz svoj tim visoko kvalifikovanih tehničara i servisnih inženjera, SDT Group se obavezuje da pruži vrhunske servisne usluge i podršku svojim klijentima u transportnoj industriji. Njihov stručan pristup, zajedno sa korišćenjem najnovijih tehnologija i originalnih delova, garantuje da vozni parkovi opremljeni brendovima SDT Group rade efikasno, pouzdano i sigurno.

Mehanika i elektrika

SDT servisni centar pruža usluge kompletnog održavanja komercijalnih vozila i autobusa. Opremljen je najsavremenijim alatima i mašinama. Naš tim čine iskusni profesionalci i inženjeri, u potpunosti obučeni da odgovore na svaki vaš zahtev. Vršimo usluge preventivnog i korektivnog održavanja, kao i servisiranja komercijalnih vozila i autobusa najpoznatijih proizvođača, kao što su Solaris, Mercedes-Benz, Iveco, MAN, DAF i mnogi drugi.

Limarsko-farbarski radovi

Stručni tim SDT servisnog centra veliku pažnju posvećuje spoljašnjem izgledu vaših vozila, jer je upravo to ono što korisnici vaših usluga prvo uoče.

U mogućnosti smo da vam pružimo usluge svih farbarsko-limarskih intervencija – od popravke manjih oštećenja kao što su ogrebotine, do popravke velikih oštećenja koja mogu nastati kao posledica havarije. Opremljeni smo savremenim komorama i pripremnim stanicama za farbanje.

U SDT servisnom centru možete izvršiti:
 • Redovan servis
 • Dijagnostiku svih sistema i sklopova
 • Popravke pogonskog agregata
 • Popravke sistema za kočenje
 • Popravke sistema upravljanja i oslanjanja
 • Popravke transmisionih sistema i diferencijala
 • Centriranje trapa
 • Popravke električnih i elektronskih sistema
 • Reparaciju i zamenu stakala
 • Popravku i dopunu klima uređaja
 • Popravku pneumatske instalacije
 • Korekciju i zamenu oštećenih delova rama vozila
 • Korekciju i zamenu oštećenih panela i elemenata spoljašnje oplate
 • Farbanje i montažu svih delova vozila
 • Poliranje svih delova vozila
Zašto izabrati SDT Group servisni centar

Postoji nekoliko razloga zašto je SDT Group servisni centar odloičan izbor za popravke i održavanje vašeg vozila.

Sveobuhvatan servis

SDT Group pruža raznovrsne usluge popravki i održavanja, uključujući mehaničke popravke, limarsko-farbarske radove, zamenu delova, servisiranje motora i drugo.

Profesionalnost i stručnost

SDT Group servisni centar zapošljava stručne tehničare i mehaničare s iskustvom. Profesionalni pristup osigurava kvalitetne usluge i pouzdane popravke.

Kvalitetni delovi i materijali

SDT Group servisni centar koristi visokokvalitetne delove i materijale prilikom popravki. To osigurava trajnost i pouzdanost vašeg vozila nakon popravke.

Savremena tehnologija

Servisni centar SDT Group koristi savremene tehnologije i alate. Na taj način osiguravamo efikasnost i kvalitet popravke vašeg vozila.

Vaš partner za sve potrebe vašeg vozila

Upoznajte
SDT Group

SDT Group je renomirana kompanija koja se ističe kao lider u oblasti trgovine motornim vozilima, rezervnim delovima, održavanjem i popravkom.