SDT Group doo

Vaš pouzdan partner u mobilnosti

SDT Group - rezervni delovi

SDT Group rezervni delovi

Predstavljamo

SDT Group - rezervni delovi

SDT Group je specijalizovan za servis, održavanje i snabdevanje rezervnim delovima za širok spektar industrijskih vozila i komponenti. Naš magacin rezervnih delova nudi širok asortiman proizvoda za brendove kao što su Solaris, Kögel, Fogmaker, Kässbohrer, Rolfo, Lohr, Cummins i druge, pružajući vrhunsku podršku flotama, operaterima vozila i servisnim centrima u regionu.

Magacin rezervnih delova SDT Group-a nudi širok spektar originalnih i zamenskih rezervnih delova. Ovo uključuje delove za šasije, karoseriju, motore, prikolice, specijalne nadogradnje i druge komponente vozila. Svi delovi su pažljivo odabrani i proizvedeni prema najvišim standardima kako bi osigurali optimalne performanse i sigurnost vozila.

Naše usluge su orijentisane prema potrebama naših klijenata. Osim brzog i pouzdanog servisa, u našem servisnom centru možete dobiti i stručne savete o održavanju vozila. SDT Group je pouzdan partner za sve vaše potrebe vezane za vozila i nabavku rezervnih delova.

Mehanika i elektrika

SDT servisni centar pruža usluge kompletnog održavanja komercijalnih vozila i autobusa. Opremljen je najsavremenijim alatima i mašinama. Naš tim čine iskusni profesionalci i inženjeri, u potpunosti obučeni da odgovore na svaki vaš zahtev. Vršimo usluge preventivnog i korektivnog održavanja, kao i servisiranja komercijalnih vozila i autobusa najpoznatijih proizvođača, kao što su Solaris, Mercedes-Benz, Iveco, MAN, DAF i mnogi drugi.

Vaš partner za sve potrebe vašeg vozila

Upoznajte
SDT Group

SDT Group je renomirana kompanija koja se ističe kao lider u oblasti trgovine motornim vozilima, rezervnim delovima, održavanjem i popravkom.