SDT Group doo

Vaš pouzdan partner u mobilnosti

SDT Group - prodajne usluge

SDT Group d.o.o. Dobanovci

Predstavljamo

SDT Group prodajne usluge

SDT Group je renomirana kompanija koja se ističe u pružanju vrhunskih prodajnih usluga u transportnoj industriji. Sa širokim spektrom proizvoda i usluga, SDT Group je vodeći distributer za brendove kao što su Solaris Bus&Coach , Kögel trailer i Fogmaker.

Solaris Bus&Coach, kao pionir u proizvodnji električnih autobusa, predstavlja održivo rešenje za gradski prevoz. SDT Group omogućava svojim klijentima pristup najnovijim modelima Solaris električnih autobusa, koji su ekološki prihvatljivi i donose smanjenje emisije gasova i buke. Osim toga, Solaris autobusi su poznati po visokom nivou udobnosti i inovativnom dizajnu, što ih čini idealnim izborom za modernizaciju gradskih transportnih sistema.

Kögel je drugi ključni brend u SDT Group ponudi, fokusiran na proizvodnju visokokvalitetnih prikolica i poluprikolica. Kögel proizvodi se ističu po izdržljivosti, sigurnosti i efikasnosti, što ih čini preferiranim izborom za prevoz različitih tereta. SDT Group pruža svojim klijentima pristup širokom asortimanu Kögel proizvoda, od standardnih poluprikolica do specijalizovanih rešenja prilagođenih specifičnim zahtevima.

Treći ključni brend u SDT Group portfoliju je Fogmaker, globalni lider u oblasti sistema za gašenje požara u vozilima. Fogmaker sistem je dizajniran da brzo i efikasno reaguje u slučaju požara, smanjujući rizik od ozbiljnih šteta i povreda. SDT Group omogućava ugradnju Fogmaker sistema u različite vrste vozila, uključujući autobuse, kamione, građevinske mašine i gradski javni prevoz, čime se povećava nivo sigurnosti i pouzdanosti voznog parka.

Vrhunska podrška u oblasti transporta i mobilnosti

Kroz svoj tim stručnjaka i partnerstva sa vodećim svetskim brendovima, SDT Group nastoji da pruži vrhunsku podršku i rešenja svojim klijentima u transportnoj industriji. Posvećenost održivosti, kvalitetu proizvoda i usluga, kao i težnja ka inovacijama, čine SDT Group ključnim partnerom za sve koji traže najbolja rešenja u oblasti transporta i mobilnosti.

Vaš partner za sve potrebe vašeg vozila

Upoznajte
SDT Group

SDT Group je renomirana kompanija koja se ističe kao lider u oblasti trgovine motornim vozilima, rezervnim delovima, održavanjem i popravkom.