kassbohrer autotransporteri

Kässbohrer - delovi i servis za autotransportere

Kässbohrer autotransporteri

Servis,
rezervni delovi
Servis

Servisiranje, mehaničke, električne i elektronske popravke, popravka hidraulike/pneumatike.

Rezervni delovi

Originalni i zamenski delovi - optimalno prilagođeni vašim autotransporterima. Rezervni delovi po zahtevu.

Podrška

Ukoliko su Vam potrebne bilo kakve tehničke informacije, naš visokokvalifikovani tim stoji Vam na raspolaganju.

Servis i rezervni delovi za autotransportere i specijalna vozila

Kässbohrer - delovi i servis

kassbohrer logo

Kässbohrer Transport Technik GmbH je poznati austrijski proizvođač autotransportera i specijalnih vozila. SDT Group je Vaš pouzdani partner za servisiranje i nabavku rezervnih delova za Kässbohrer autotransportere. Specijalizovani smo za pružanje vrhunskih usluga održavanja i popravki, uz snabdevanje originalnim rezervnim delovima koji garantuju performanse i pouzdanost vaših vozila.

Naš tim stručnih tehničara poseduje duboko iskustvo u radu sa Kässbohrer autoprikolicama i opremljen je najnovijim alatima i tehnologijama za efikasno rešavanje problema. Bez obzira da li vam je potrebno redovno održavanje, popravka kvara ili zamena delova, možete računati na nas da ćemo obaviti posao brzo, tačno i efikasno.

Kässbohrer

Driven by professionals.

kassbohrer prikolice autotransporteri
Servis autotransportera

Nudimo najkvalitetniju uslugu servisiranja i nabavke originalnih rezervnih delova za Kässbohrer autotransportere.

Kässbohrer autotransporteri - servis i nabavka rezervnih delova

Pored servisiranja i nabavke delova, takođe pružamo podršku i preporuke za održavanje vaših autotransportera kako biste produžili njihov životni vek i smanjili troškove vlasništva. Naš cilj je da obezbedimo da vaš Kässbohrer autotransporter radi besprekorno i da se možete osloniti na njega za sve Vaše poslovne potrebe.

Osim što je visoko efikasan, Fogmaker sistem je i relativno jednostavan za instalaciju i održavanje. Može se lako integrisati u različite vrste vozila, kao što su autobusi, kamioni, građevinska vozila, brodovi i drugi mobilni ili stacionarni objekti. Sistem se aktivira automatski kada detektuje požar, ili može biti aktiviran ručno putem prekidača.

kassbohrer delovi i servis
O kompaniji

Kassbohrer Transport Technik GmbH međunarodna je kompanija sa sedištem u Eugendorfu u salzburškoj regiji (Austrija), koja deluje u više od 30 zemalja. Kassbohrer ima više od 100 godina tradicije u proizvodnji specijalnih vozila, a pre svega autotransportera. Kassbohrer je partner automobilske logistike, a vozila ove kompanije odlikuju se inovacijama, fleksibilnošću i efikasnošću.