Lohr autotransporteri

Lohr - delovi i servis za transportne sisteme

Lohr autotransporteri

Servis,
rezervni delovi
Servis

Servisiranje, mehaničke, električne i elektronske popravke, popravka hidraulike/pneumatike.

Rezervni delovi

Originalni i zamenski delovi - optimalno prilagođeni vašim autotransporterima. Rezervni delovi po zahtevu.

Podrška

Ukoliko su Vam potrebne bilo kakve tehničke informacije, naš visokokvalifikovani tim stoji Vam na raspolaganju.

Servis i rezervni delovi za autotransportere

Lohr - servis i rezervni delovi

lohr logo

Lohr je neprikosnoveni svetski lider u aktivnostima transportne logistike. Lohr donosi u transportnu logistiku, ne samo inovacije i proizvode, već i opipljiva rešenja prilagođena potrebama svakog kupca.

SDT Group je Vaš pouzdan partner za sve potrebe servisiranja i nabavke rezervnih delova za Lohr autotransportere. Specijalizovani smo za pružanje visokokvalitetnih usluga održavanja i popravki, uz obezbeđivanje originalnih delova koji su ključni za optimalnu performansu i sigurnost vaših vozila.

Lohr

Svetski lider na tržištu auto-transportera.

about Image
Servis autotransportera

Nudimo najkvalitetniju uslugu servisiranja i nabavke originalnih rezervnih delova za Lohr autotransportere.

Lohr autotransporteri - servis i nabavka rezervnih delova

Naš spektar usluga obuhvata redovne servisne preglede, popravke sistema za utovar i istovar vozila, održavanje mehaničkih, električnih i hidrauličnih komponenti, kao i sve druge potrebne intervencije kako bismo Vaš autotransporter održali u vrhunskom stanju. Takođe pružamo preventivno održavanje kako bismo sprečili potencijalne kvarove i produžili životni vek vašeg autotransportera. Koristimo najmoderniju opremu i alate kako bismo pružili efikasne dijagnostičke usluge i kvalitetne popravke, bez obzira na složenost problema.

Naš cilj je da obezbedimo da vaša Rolfo vozila budu uvek spremna za rad, bez obzira na zahtevnost vaših operacija transporta. Pružamo efikasnu, pouzdanu i transparentnu uslugu uz pažljivo praćenje svih potrebnih procedura i standarda.

Kada je reč o nabavci rezervnih delova, sarađujemo sa pouzdanim dobavljačima originalnih Rolfo delova kako bismo obezbedili komponente koje su tačno prilagođene specifikacijama vašeg vozila. Korišćenje originalnih delova garantuje da će vaš autotransporter zadržati visoke standarde performansi, pouzdanosti i sigurnosti.

Lohr autotransporteri servis i delovi
O kompaniji

LOHR je francuska kompanija osnovana u Alzasu nadomak Strazbura. Duže od 50 godina je globalni stručnjak za dizajn, proizvodnju i marketing u oblasti robnih transportnih sistema. Kompanija danas zapošljava više od 2.000 stručnjaka širom sveta, poseduje razvojni centar sa više od 120 inženjera i tehničara, kao i fabrike u Turskoj, Kini, SAD i Meksiku. LOHR svoju delatnost grana u nekoliko osnovnih sektora: Lohr Automotive koji je svetski lider u proizvodnji vozila za prevoz automobila koji garantuju kombinaciju pouzdanosti, vrhunskih performansi i dugovečnosti, Lohr Railvai Sistem prtljažne tehnologije sa Lohr UIC vagonom za bezbedan, ekonomičan transport standardnih drumskih poluprikolica na evropskoj železničkoj mreži, nove mobilnosti - odeljenje koje se fokusira na ekološki prihvatljiva rešenja javnog prevoza i gradske mobilnosti i Lohr servis - službu koja je organizovana na osnovu međunarodne mreže tehničke podrške i servisa koji su dostupni širom sveta.