Rolfo autotransporteri

Rolfo - delovi i servis za autotransportere

Rolfo autotransporteri

Servis,
rezervni delovi
Servis

Servisiranje, mehaničke, električne i elektronske popravke, popravka hidraulike/pneumatike.

Rezervni delovi

Originalni i zamenski delovi - optimalno prilagođeni vašim autotransporterima. Rezervni delovi po zahtevu.

Podrška

Ukoliko su Vam potrebne bilo kakve tehničke informacije, naš visokokvalifikovani tim stoji Vam na raspolaganju.

Servis i rezervni delovi za autotransportere

Rolfo - servis i rezervni delovi

rolfo logo

Servis Rolfo autotransportera je osnovan 2018. godine kao sastavni deo SDT Group. Rolfo proizvodi nude najnaprednija rešenja koja podrazumevaju pouzdanost, izdrživost, jednostavnost korišćenja uz poštovanje svih sigurnosnih mera.

SDT Group je vaša stručna i pouzdana destinacija za sve što se tiče servisiranja i nabavke rezervnih delova za Rolfo autotransportere. Specijalizovani smo za pružanje vrhunskih usluga održavanja i popravki Rolfo prikolica, uz obezbeđivanje originalnih delova koji garantuju optimalnu performansu i pouzdanost vaših vozila.

Rolfo

Autrotransporteri i transportna rešenja.

about Image
Servis autotransportera

Nudimo najkvalitetniju uslugu servisiranja i nabavke originalnih rezervnih delova za Rolfo autotransportere.

Rolfo autotransporteri - servis i nabavka rezervnih delova

Naš tim visoko obučenih tehničara ima bogato iskustvo u radu sa Rolfo autotransporterima i koristi najnovije alate i tehnologije kako bi obezbedio efikasnu i preciznu dijagnostiku i popravke. Bez obzira da li je u pitanju redovno održavanje, popravka kvara ili zamena delova, možete biti sigurni da će naš tim obaviti posao sa pažnjom i stručnošću.

Kada je u pitanju nabavka rezervnih delova, sarađujemo sa ovlašćenim distributerima Rolfo delova kako bismo obezbedili originalne komponente koje su posebno dizajnirane za vaš Rolfo autotransporter. Korišćenje originalnih delova osigurava da Vaš autotransporter ostane u skladu sa fabričkim specifikacijama i performansama.

Rolfo autotransporter
O kompaniji

Na osnovu svog iskustva, fleksibilnosti i poziva za inovacije, Rolfo S.p.A. je sproveo proces globalizacije tokom poslednje dve decenije, što znači da je sada aktivan na svim glavnim svetskim tržištima. Ovo stabilno, dugoročno prisustvo je ojačano pristupom kompanije usmerenim na proizvodnju rešenja koja zadovoljavaju specifične transportne zahteve. Tokom rasta i razvoja uočena je potreba za stvaranjem kompanije posvećene postprodaji koja bi bila u mogućnosti da podrži kupca nakon kupovine vozila, zadovoljavajući sve potrebe i probleme koji su svojstveni održavanju i popravci komercijalnih i industrijskih vozila. U te svrhe, 2003. godine, kao sastavni deo Rolfo Grupe, osnovan je Rolfo Service. Danas je u mogućnosti da ponudi ne samo popravku i ugradnju specijalne opreme već i niz ekskluzivnih usluga namenjenih drumskim prevoznicima i drugim klijentima.